0

Sylvie Meis heeft deze week haar nieuwe collectie voor Hunkemöller gelanceerd en ILFN was er bij. Met deze nieuwe collectie weet Sylvie zichzelf én haar andere collecties te overtreffen, want de campagnebeelden zijn super sexy.

Met de nieuwe Sylvie Collection by Hunkemöller brengt Sylvie sophistication naar een nieuw level. De collectie is geïnspireerd op New York City en omvat eigentijdse elementen met een nieuwe sexy uitstraling. Zacht Vintage Pink voor een extra vrouwelijke touch met bijzonder kant in twee tinten en glinsterende elementen zijn gecombineerd met grafische bandjes voor een verfijnde moderne look.

Die draag ik heerlijk thuis, op blote voeten, tijdens een vrije avond

Uiteraard vroegen we Sylvie ook naar haar favoriete setje uit de collectie. "Ik vind het blauwe setje met het nek detail heel erg mooi want dat is echt een eyecatcher. Maar ik ben ook heel erg blij dat de maxi jurken in de collectie zitten want dat is zo typisch Sylvie at home. Die draag ik heerlijk thuis, op blote voeten, tijdens een vrij avond.” Wat Sylvie doet tijdens een vrije avond lees je in dit interview.

Sylvie Hunk  5

"Ik ben echt verliefd op de nieuwe collectie! De body met bandjes is een van mijn favorieten. Je voelt je echt zo vrouwelijk als je hem aantrekt!"

Bekijk de foto's hieronder.

Sylvie Hunk 1

Sylvie Hunk  2

Sylvie Hunk  3

Sylvie Hunk  4

www.hunkemoller.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties