0

sylvie hamburg 150Laat het maar aan Sylvie over om elke keer dat ze haar huis verlaat een verpletterende appearance te maken. Ook voor een ommetje en lunch met vriendin Betty door haar woonwijk in Hamburg, haalt ze een mooi setje uit de kast.

De twee werden afgelopen weekend samen gespot; Sylvie droeg één van haar favoriete jassen die afgezet is met (helaas) echt bont in combinatie met een wit-rode trui van Isabel Marant en een baggy jeans met scheuren. Haar outfit maakte ze compleet met hakken van dezelfde Franse ontwerpster en een rode Ray-Ban op haar neus. Betty was compleet gehuld in een zwarte outfit.

Sylvie had duidelijk een goede dag want ze poseerde uitgebreid voor de paparazzi. Eerder zei ze in een interview met ons nog zo’n last van ze te hebben.

Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 1 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 2 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 3 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 4 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 5 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 6 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 7 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 8 Sylvie Hamburg maart 2014 Betty 9

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties