0

PHOTOS Sylvie reageert super chic op zwangerschap SabiaNa alles wat Sylvie en Sabia hebben meegemaakt het afgelopen jaar, kun je je voorstellen dat ze niet op al te goede voet staan met elkaar. Zo onthulde Sabia de nodige dirty details over haar vriendschap met Sylvie.

Nu dat Sabia het kind van Rafael draagt, wordt er natuurlijk gevraagd aan Sylvie voor een reactie. Ze had haar mond kunnen houden of iets vals kunnen zeggen maar Sylvie’s antwoord was kort maar super chic. “Ik wens ze beiden het allerbeste. Van harte”, aldus Sylvie tegen de Duitse krant Bild.

De scheiding van Sylvie en Rafael schijnt bijna rond te zijn. Zoontje Damian gaat de helft van de tijd bij zijn moeder en de andere helft bij zijn vader spenderen en Sylvie krijgt maar liefst 4,5 miljoen euro van de voetballer.

De presentatrice gaat ondertussen gewoon weer door met haar leven. Wij spotten Sylvie op het vliegveld van Hamburg terwijl ze op het punt staat een vlucht naar Madrid te nemen. In de Spaanse hoofdstad wordt gecheckt of Sylvie nog helemaal gezond en borstkanker vrij is.

Bekijk de foto’s hieronder!

sylvie reactie zwangerschap sabia 1 sylvie reactie zwangerschap sabia 2

sylvie reactie zwangerschap sabia 3 sylvie reactie zwangerschap sabia 4 sylvie reactie zwangerschap sabia 5 sylvie reactie zwangerschap sabia 6(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties