0

PHOTOS Sylvie gaat gezellig shoppen met nieuwe beste vriendinEen lange tijd waren Sylvie en Sabia onafscheidelijk. Waar Sylvie ging, kwam Sabia mee. Nu dat Sabia met Rafael is, is de vriendschap voorbij. Dat werd pijnlijk duidelijk na de pittige uitspraken die Sabia deed.

Nu heeft Sylvie een nieuwe beste vriendin; actrice en model Touriya Haoud. Sylvie is op dit moment in Miami om te genieten van een vakantie en had gisteren gezelschap van Touriya. De dames kennen elkaar al heel erg lang en waren vroeger ook beste vriendinnen maar hun banden zijn duidelijk weer sterker geworden na de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Touriya en Sylvie gingen gezellig samen met hun zoontjes en Sylvie’s nanny shoppen. Ook in Miami kan het regenen en om niet kletsnat te worden, moesten ze een sprintje trekken naar een afdakje.

Bekijk de foto’s hieronder!

"Mommies having fun together #bff#love#friendshipforever❤❤"

“Mommies having fun together #bff#love#friendshipforever❤❤”

sylvie touriya miami oktober 2013 1

sylvie touriya miami oktober 2013 2 sylvie touriya miami oktober 2013 3 sylvie touriya miami oktober 2013 4 sylvie touriya miami oktober 2013 5 sylvie touriya miami oktober 2013 6(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties