0

Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach.Sylvie kon wel een vakantie gebruiken en het lijkt er op dat de presentatrice nu ook echt even tot rust komt.

Hoe kan het ook anders in het prachtige Miami? We spotten strandliefhebber Sylvie net als gister weer dobberend in de zee met een big smile op haar mooie gezichtje. Natuurlijk wel met een andere bikini, maar met dezelfde gebruinde killer body en Céline it-bag. Samen met zoontje Damian geniet de fashionista van het zonnetje en van hun sportieve beach day. 

Hoewel dat laatste misschien wat pijnlijke sporen heeft achter gelaten. Aan de blauwe plek op haar bovenbeen te zien, is Sylvie flink geraakt door iets. Gisteren had ze de plek nog niet. Zou Damian niet goed gericht hebben en per ongeluk het balletje op de been van zijn moeder hebben gegooid?

Bekijk de foto’s hieronder!

Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach. Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach. Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach. Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach. Sylvie van der Vaart Enjoys A Beach Day In Miami Sylvie van der Vaart Enjoys A Beach Day In Miami(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties