0

sylvie work out st tropez bikini 150Zo’n lijf als Sylvie Meis heeft, komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Tijdens een interview met ons onthulde ze al eens haar pittige work-out routine en zelfs als ze op vakantie is met zoon Damian in St. Tropez, is luieren er niet bij.

Nee Sylvie beweegt het liefst als ze op het strand is in plaats van te bakken op een bedje en dat zal Damian vast niet erg vinden. Terwijl ze regelmatig een plons in het water nemen, spotten wij moeder en zoon terwijl ze een balletje heen en weer meppen met een batje en gooien met een rugby ball. Gezellig én natuurlijk fijn om je lichaam strak te houden.

En als je denkt dat ze voor deze work-out on the beach een sportief pakje aantrekt dan heb je het mis. Sylvie heeft zichzelf gehuld in een wit met blauwe triangelbikini die lekker fashionable is en op haar neus prijkt haar favoriete Ray Ban bril.

Bekijk de foto’s hieronder! Wil je de prachtige bikini (exact dezelfde) van Sylvie shoppen? Kijk dan snel helemaal onderaan of klik hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties