0

kim selfish cover special edition 640Kim’s boek Selfish wordt waarschijnlijk het boek dat ver in de toekomst symbool zal staan voor deze generatie. Iedereen is bezig met zichzelf, met zijn telefoon en zijn image op social media. Kim Kardashian trekt het voortouw bij deze trend en schaamt zich daar duidelijk niet voor.

Nog voor selfies een ding waren, wist Kim namelijk al precies hoe ze een mooie foto van zichzelf moest maken. Ondertussen heeft Kim zoveel selfies gemaakt dat ze er een heel boek mee kan vullen. Selfish zal het boek heten en die titel is even geniaal als schrijnend en confronterend. Maar dat neemt niet weg dat we reuze benieuwd zijn naar wat er nou precies in het boek te zien is!

Omdat Selfish inmiddels bijna uitkomt maken Kim en haar management ons lekker met foto’s die nog nooit op haar social media zijn verschenen, maar wél in het boek zullen staan. Ook is een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de inhoud van het boek. Je vindt er maar liefst 300 close-ups van Kim, waarvan bij 115 haar borsten een prominente rol innemen, in 23 ‘doet’ Kim een belfie en in 10 is ze compleet naakt.

Benieuwd? Hieronder vind je de selfies die exclusief in het boek te zien zijn. Via Amazon.com kan je al op de pre-order lijsten komen voor het boek, dat regel je hier. Je hoeft je hier niet voor te schamen, want het boek is volgens Amazon al een bestseller nog voordat het überhaupt uit is. Er is natuurlijk ook een limited edition van het boek beschikbaar met een ander cover, dat maakte Kim bekend op haar Instagram. Je bestelt die editie van Selfish vanaf morgen om 12:00 (Amerikaanse tijd) via www.gilt.com/selfish (deze website is nu nog niet online).

 • Kim 1
 • Kim 2
 • Kim 3
 • im 6
 • Kim 5
 • Kim 7
 • Kim 9
  De standaard cover van Selfish.
 • Kim 4
  De limited edition cover van Selfish.

www.instagram.com/kimkardashian

(Beeld: www.rizzoliusa.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties