0

sabia weer zwanger 2014 150Vorig jaar december werd Sabia’s zwangerschap abrupt afgebroken; haar kindje werd doodgeboren. Rafael en zijn nieuwe vriendin lijken nu weer de draad op te hebben gepakt na de vreselijke gebeurtenis. Er wordt zelfs alweer gespeculeerd over een nieuwe zwangerschap.

Gisteren brachten Sabia en Rafael de kinderen van Sabia naar school en op de foto’s die toen gemaakt zijn, is de voetbalvrouw weer te zien met een klein buikje. Haar wijde trui verbloemt het een beetje, maar als haar trui ietsje omhoog gaat is er wel te zien dat haar buik over haar broek heen reikt. Zou het gewoon een extra kilo zijn of is Sabia écht weer zwanger?

Story informeerde eerder naar een nieuwe zwangerschap bij Rafael’s moeder Lolita en toen antwoordde ze: “Het is niet aan mij om daar iets over te zeggen. Ik hoop het echt, maar ik kan niet praten voor mijn zoon en schoondochter.”

Zou het dan toch weer raak zijn?

Sabia opnieuw zwanger 2014 1

Sabia opnieuw zwanger 2014 2 Sabia opnieuw zwanger 2014 3 Sabia opnieuw zwanger 2014 4 Sabia opnieuw zwanger 2014 5 Sabia opnieuw zwanger 2014 6 Sabia opnieuw zwanger 2014 7

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties