0

1287106g“Run like Ryan Gosling is waiting for you at the finish line”: het is één van de vele motiverende uitdrukkingen die zinsspelen op hoe hot de vriend van Eva Mendes is. Nou is de actrice zelf, met haar Cubaanse roots, ook niet vervelend om naar te kijken. Geen wonder dus dat iedereen graag wil zien hoe hun zes maanden oude baby eruitziet!

Het koppel is al sinds 2011 gelukkig samen en sinds zes maanden hebben de twee een (waarschijnlijk) prachtige dochter: Esmeralda Amada. En ja, ze hebben hun dochter inderdaad vernoemd naar Esmeralda uit ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’, hoe leuk is dat? Tot op heden hebben wij echter nog geen foto’s van het meisje te zien gekregen. Het koppel is heel privé en wilt hun dochter zoveel mogelijk uit de spotlight houden.

Toen ze gisteren Eva’s 41ste verjaardag vierden, hebben we dus de allereerste glimp kunnen opvangen van het meisje. Of nouja, van haar maxi-cosi. Esmeralda zit namelijk goed verstopt onder een deken met een nogal rare print, wellicht om ons op het verkeerde been te zetten. Basketballen en bats zijn in ieder geval niet het eerste waar wij aan denken bij een meisje van zes maanden.

Anyways, genoeg redenen om hier de foto’s van het mooie gezin te bekijken: een ‘glimp’ van hun baby, de stunning verjaardagsoutfit van Eva of gewoon omdat het Ryan Gosling ook op de foto’s staat. 

  • 1287106g

(Beeld: The Place Beyond the Pines )

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties