0

PhotosDankzij ex-boyfriend Calvin Harris werd het optreden van Rita Ora tijdens de Teen Choice Awards eerder deze week gecanceld. De zangeres liet weten daar zeer teleurgesteld over te zijn, maar van die teleurstelling was gisteren niets meer te zien.

Wij spotten Rita Ora gisteren tijdens opnames in Beverly Hills. Samen met Modern Family actrice Sarah Hayland, die de Teen Choice Awards presenteerde, acteerde de zangeres voor een filmpje. Rita droeg een wit folkloristisch pakje met een tuniekachtige top. De zangeres liet haar lange getrainde benen zien in een matching kort shortje en zilveren killer heels.

Waarom Calvin Harris ervoor kon zorgen dat het optreden gecanceld werd? De DJ schreef en produceerde het nummer ‘I will never let you down’ en is in het bezit van alle rechten van het nummer. Wil Rita Ora het nummer tijdens een optreden ten gehore brengen, dan moet ze goedkeuring krijgen van Calvin. Hij gaf dit niet voor de show tijdens de Teen Choice Awards waardoor het optreden werd geannuleerd.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties