0

PHOTOSRita Ora en Cara Delevingne zijn zulke goede BFF’s dat ze elkaar liefkozend wifey noemen. Maar, de laatste tijd gaan de geruchten dat de twee niet zo close meer zouden zijn.

Nu lijkt het er ook nog op dat Rita het modellenklusje van Cara heeft afgepakt. Vorig jaar was Cara nog het gezicht van DKNY, maar gisteren stond ‘wifey’ Rita te poseren op Times Square voor het merk. De zangeres zou sinds het optreden voor DKNY vorige maand ruzie hebben met het model. Cara zou tijdens het optreden niet alleen voor ondersteunende danspasjes op de achtergrond hebben gezorgd, ook zou ze regelmatig de microfoon uit de handen van Rita hebben geprobeerd te pakken.

Rita riep al haar fans op via Twitter om langs te komen op Times Square en ze kwamen in grote getale. Rita bedankte ze later op Instagram. Ook kregen haar ‘bots’ een preview op haar persoonlijke account.

Bekijk alle foto’s hieronder.

BP_18522808 BP_18522816 BP_18522821 BP_18522860 BP_18522913 BP_18522918

Little sneak peek #DKNY

Little sneak peek #DKNY

Thank you bots for coming out! Today was awesome you always crack me up! Didnt even feel like work I love you! More then you'll ever know #DKNY #NYCNights T#imesSquare

Thank you bots for coming out! Today was awesome you always crack me up! Didnt even feel like work I love you! More then you’ll ever know #DKNY #NYCNights T#imesSquare

(Beeld: Bruno Press en Statigr.am)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties