0

Rita Ora seen wearing stylish red suit at Band Aid recording studioRita Ora houdt wel van het experimenteren met mode en ze duikt ze ook niet weg voor een stoere hairdo. Zo verruilde de zangeres laatst nog haar platinablonde lokken in voor een pastel pink kapsel.

Rita werd zaterdag gespot in Londen voor de opname van het bekende  ‘Do They Know It’s Christmas’ nummer waar geld mee wordt ingezameld voor het goede doel. De zangeres was gehuld in een fashionable oversized rode pak met daaronder een witte bandeau top, waardoor ze haar buikspieren showde. Dit is natuurlijk nogal gewaagd, omdat haar roze haren en rode kleurencombinatie gigantisch kan clashen.

De 23-jarige droeg onder het pak comfi witte Adidasjes en had bijpassende subtiele gouden sieraden om haar nek en handen. Daarnaast prijkte een fijne Dior sunny op haar neus omdat ze meteen vanuit het vliegveld moest haasten naar de studio. Ze was bang dat ze het niet zou gaan redden vanwege problemen met haar vlucht, maar wist toch nog last minute een leuke outfit aan te trekken.

Het is trouwens alweer dertig jaar geleden dat artiesten de studio indoken om het kerstnummer op te nemen én nu wordt er dus een remake gemaakt. Dit jaar zal de opbrengst naar goede doelen gaan die het Ebola virus willen bestrijden en naast One Direction, Ellie GouldingEd Sheeran doet Rita Ora dus ook mee. 

Bekijk de look van Rita hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op jouw favo item!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties