0

PHOTOS Rihanna showt haar ultrastrakke lichaam in lichtblauwe bikiniRihanna vliegt de hele wereld over. Op dit moment is ze in Europa; vorige week zat ze front row bij de Chanel coutureshow en afgelopen weekend was de zangeres te vinden in Polen. Hier gaf ze een performance bij een festival en bewonderde ze een optreden van Kings of Leon.

Zondag deed Rihanna een poging om van het lekkere weer te genieten op het strand in Polen maar daarbij maakten zij en haar team duidelijk even een miscalculatie. Het mag dan wel Polen zijn, ook in dat land heeft ze natuurlijk een flinke schare fans die haar maar al te graag in haar bikini op de foto zet. Even lekker rustig op het strand zitten, zat er dus niet bij. Rihanna plaatst een foto van zichzelf in bikini op Instagram met daarbij de tekst: “Tried to have a beach day, that was a fail!!“.

Rihanna zag er bij de strandpoging prachtig uit. Ze showde haar ultrastrakke bikini body in een licht tweedelig setje en had een cateye zonnebril op haar neus in de combinatie met een zonneklep. Bekijk de foto’s van Rihanna’s mislukte stranddagje hieronder!

Rihanna strand polen 1

Rihanna strand polen 2

Rihanna strand polen 3

Rihanna strand polen 4

Rihanna strand polen 5

Rihanna strand polen 6

Rihanna strand polen 7

Rihanna strand polen 8

"Tried to have a beach day, that was a fail!!"

“Tried to have a beach day, that was a fail!!”

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties