0

rihanna 150Sommige sterren gebruiken ieder red carpet event om in zo min mogelijk kleding te verschijnen, zoals Rihanna. Vooral haar doorschijnende Swarovski jurk was een echte spraakmaker, maar dinsdag verraste de zangeres ons tijdens het M.A.C Cosmetics evenement.

De nieuwe documentaire ‘It’s Not Over’ ging in première, deze is gemaakt door The M.A.C AIDS Fund, en als gezicht van het cosmeticamerk kon Rihanna natuurlijk niet uitblijven. De zangeres verscheen in een keurig lichtroze mantelpakje, wat toch wel even wat anders is dan haar andere outfits. Natuurlijk kon Bad Girl RiRi niet al te degelijk zijn en daarom droeg ze onder haar colbert helemaal niets, waardoor er een diep decolleté verscheen. Aan de voorkant van de rok van het pakje zat een hoge split, waardoor we een glimp konden opvangen van haar dijen.

Rihanna zag er stunning uit en had haar ravenzwarte lokken opgestoken maar liet een paar slierten langs haar gezicht hangen. Haar make-up hield ze natuurlijk, op een flawless paarse vamp lipstick na. Met uitzondering van een paar gouden sieraden, hield het gezicht van M.A.C het rustig met haar accessoires: ze droeg zelfs geen clutch om spulletjes in op te kunnen bergen.

Ben je benieuwd naar hoe Rihanna eruitzag? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • BP_25262467
  • BP_25262466
  • BP_25262465
  • BP_25262464
  • BP_25262463

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties