0

PHOTOS Rafael van der Vaart is boos op SabiaDriekwart jaar geleden leek er nog niets aan de hand te zijn. Sylvie en Rafael van der Vaart vormden een happy family met hun zoontje Damian en de voetbalvrouw kon nog lachen en huilen met bestie Sabia Engizek. Intussen is er heel wat veranderd en is er niets meer van dat perfecte plaatje over.

Op de bewuste Oudjaarsavond zou Rafael zijn toenmalige vrouw een klap hebben verkocht. De onrust was geschept en een korte tijd later werd bekend dat de twee hun handtekeningen onder de scheidingspapieren zouden zetten. Beiden hebben moeten gedacht: ‘time to move on’, want zowel Sylvie als Rafael hadden al snel een nieuwe liefde in hun leven.

Rafael maakte het bont door een relatie aan te gaan met Sylvie’s BFF. Ze maakten talloze reisjes en kochten zelfs samen al gauw een huis, om hunzelf en hun kinderen uit vorig huwelijk in onder te brengen. Of er voor de twee een liefdesbaby op komst is, is nog altijd de vraag. Sylvie speelde meer op safe door Fransman Guillaume Zarka aan de haak te slaan.

Terwijl Sabia en Rafael nog als twee tortelduifjes door het leven gaan, koos Sylvie ervoor Guillaume opzij te zetten en haar aandacht te vestigen op haar zoontje. Op dit moment zou een liefde niet passen in het leven van de presentatrice en actrice. Ze gaat nu dus als single lady met drukke carrière door het leven.

De Franse zakenman nam dit haar alles behalve in dank af. Hij brandde zijn ex totaal af in de media door haar af te schetsen als een eenzaam leeghoofd. Hij vertelt dat ze twee minuten na ontmoeting al met hem het bed ingedoken was, wat vooral in Duitsland niet veel goeds deed voor haar imago. Guillaume weet van geen ophouden en blijft negatieve informatie over Sylvie naar buiten brengen. Haar huwelijk met Rafael zou al een hele tijd niets meer voorstellen en ze zou niemand hebben om bij uit te huilen.

Maar… het lijkt in dit gehele verhaal of Sylvie het slachtoffer is. Sabia, die wordt neergezet als de grote boeman, beweert echter dat Sylvie zelf ontzettend fout is geweest. Volgens Rafael’s huidige vriendin bestaat haar leven namelijk al sinds 2009 uit affaires. Zo zou ze onder andere vreemdgegaan zijn met een piloot, een deelnemer uit Let’s Dance én een bodyguard. Sabia heeft al die tijd haar hand boven Sylvie’s hoofd gehouden, maar is dit niet langer van plan. Ze doet er zelfs nog een schepje bovenop door te zeggen dat Sylvie een vrouw inhuurde om met Rafael uit te gaan, zodat zij minder slecht uit de verf zou komen.

Sabia, is het niet al erg genoeg door er met de man van je beste vriendin vandoor te gaan? Sylvie weet werkelijk waar niet wat ze hierop moet zeggen: “Het is ongelooflijk. Iemand die je zo vertrouwde en zo lief hebt gehad… Ik ben sprakeloos. Ik vind het erg jammer”.

Rafael is bovendien duidelijk not amused dat zijn liefje deze informatie aan de grote klok hangt. Hoe gelukkig de twee ook lijken te zijn… op de gevoelige plaat werd vastgelegd dat de voetballer zijn Sabia een hartig woordje toespreekt.

Benieuwd? Bekijk de foto’s hieronder.

rafael en sabia maken ruzie

Vanochtend bleek Rafael alles behalve blij. Hij sprak zijn vriendin Sabia een hartig woordje toe. Waarschijnlijk omdat zij haar kwade boekje opendeed over de moeder van zijn kind.

Rafael is boos op sabia vanwege kwaad woord over sylvie

rafael boos op sabia schreeuwen

Sabia en Sylvie toen ze nog dikke vriendinnen waren.

Sabia en Sylvie toen ze nog dikke vriendinnen waren.

Sylvie en Guillaume Zarka

Sylvie en Guillaume Zarka

Tortelduifjes Rafael van der Vaart en Sabia Engizek

Tortelduifjes Rafael van der Vaart en Sabia Engizek

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties