0

150Gisteravond was de Amerikaanse première van de film Begin Again in New York. In deze nieuwe comedy/drama movie schitteren sterren als Keira Knightly, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo en niemand minder dan zanger Adam Levine. Een hele bunch aan celebs dus.

Bij een première horen prachtige outfits en die waren er genoeg! De ster van de avond Keira Knightly schitterde in een beeldschone embellished Chanel top met bijbehorende rok. Om haar outfit alle aandacht te geven, droeg Keira hier minimalistische make-up bij en golvend los haar.

Medespeelster Hailee Steinfeld fleurde de première op in haar kleurrijke Valentino dress van de nieuwe fall collectie. Om haar jurk volledig tot zijn recht te laten komen, combineerde Hailee het geheel met rustige accessoires in dezelfde kleur.

De knappe verloofde van Adam Levine, Victoria’s Secret Angel Behati Prinsloo, mocht op dit filmfestijn of course niet ontbreken om manlief te supporten. Deze dame trok alle aandacht naar zich toe in een marineblauwe jurk met een strakke elastische taille en onderaan speelse plooien.

Benieuwd naar de outfits? Bekijk de foto’s hieronder

 • keira
  Actrice Keira Knightly in Chanel
 • hailee steinfield
  Actrice Hailee Steinfeld in Valentino
 • behati prinsloo
  Model Behati Prinsloo
 • BP_21934568
  Hailee, Keira en Adam
 • BP_21934618
  Keira en Hailee
 • BP_21939427
  Behati en Levine

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties