0

lauren conrad veuve clicquot 150Ondanks dat Lauren Conrad (28) niet dagelijks meer op televisie verschijnt, blijven wij onder de indruk van het stijlgevoel van de voormalige reality ster. De blondine gaf vorige maand haar ja-woord aan William Tell (34) op een wijngaard in Californië in een prachtige jurk en daarna gingen de lovebirds op huwelijksreis in Europa.

Sindsdien was Lauren niet meer bij evenementen verschenen, maar daar kwam afgelopen weekend verandering in: ze was aanwezig bij het Veuve Clicquot Polo Classic event in Los Angeles waar ze meteen aan de tand gevoeld werd over haar huwelijk. “Het voelde al alsof we getrouwd waren voordat we echt ‘I do‘ zeiden”, aldus een stralende Lauren Conrad terwijl ze gehuld is in een blauwe blouse met bloemen en een matching rokje.

“Ik heb er elf maanden over gedaan om mijn geloften te schrijven. Ik had een geheime notitie op mijn telefoon en elke keer als ik aan iets dacht, schreef ik het erbij. Het was de bedoeling dat William écht onder de indruk was van wat ik tegen hem zou zeggen bij de bruiloft!”, aldus Lauren.

Over haar huwelijksreis vertelt ze: “We begonnen op Sicilië (Italië) en gingen vervolgens verder naar Santorini (Griekenland). Het leukste aan Sicilië was wat ons betreft het eten: we hebben daar echt overal fantastisch gegeten. We hadden een auto gehuurd om het eiland te kunnen verkennen. Het was echt geweldig!”

Bekijk de foto’s van Lauren Conrad bij het Veuve Clicquot event hieronder!

  • BP_25106592
  • BP_25106594
  • BP_25106659
  • BP_25106663
  • BP_25107095
  • BP_25107098

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties