0

met gala 2015Het MET Gala kan wel hét mode evenement van het jaar genoemd worden. Vrijwel alle celebrities komen af op het feest met een prijskaartje van 25.000 dollar per ticket waarvan de opbrengsten naar het Metropolitan Museum Of Art gaan.

Als dames als Beyoncé, Kim Kardashian, Rihanna en Jennifer Lopez naar één evenement komen dan kun je wel begrijpen dat ze alles uit de kast halen om op te vallen. Het thema van dit jaar was ‘China: Through The Looking Glass’ en hoewel niet iedereen zich aan deze dresscode hield, waren veel outfits waanzinnig en dan niet altijd op een goede manier.

Beyoncé (Givenchy), Kim Kardashian (Roberto Cavalli) en Jennifer Lopez (Versace) kozen ervoor om zo naakt mogelijk op de rode loper te verschijnen. Her en der zaten kristallen om de edele delen af te schermen voor de flitsende camera’s. Dit kan zeer geslaagd zijn, maar eigenlijk zijn we helemaal niet enthousiast over de jurken van JLo en Bey. Daarnaast zag Jennifer er ouder uit dan normaal door een mislukte maquillage. Kim’s jurk was nog het mooist van de outfits van deze dames.

Rihanna en Sarah Jessica Parker besloten niet om met naakt op te vallen, maar door een overweldigende outfit. De zangeres droeg een gigantische gele mantel van Guo Pei afgezet met bont die niet zou misstaan in de garderobe van een royal. Maar of het echt mooi was? Wij vinden van niet. SJP ging voor een opvallende hoed van Philip Treacy die ons ook niet echt kan bekoren…

Outfits die wat ons betreft wel geslaagd waren? Lady Gaga was gehuld in een zwart/witte kimono look van Alexander Wang en zag er, ondanks het ruime silhouet, geweldig uit én had zich aan de dresscode gehouden. Amal Clooney droeg een rode robe met allemaal laagjes van de hand van John Galliano voor Maison Margiela: wat ons betreft ook een succesnummer. Actrice Emily Blunt was ook stunning in een blauwe jurk van Prada. Diane Kruger en Sienna Miller waren ab fab in een outfit met broek.

Nieuwsgierig naar alle outfits? Bekijk ze hier!

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties