0

PHOTOS RIhannaRihanna was de afgelopen weken regelmatig aan de zijlijn van het basketbalveld te vinden. Vrijdag zat de superster naast een politiechef van de Los Angeles Police Department die haar vroeg een selfie te maken omdat hij dacht dat het zou helpen de aandacht te vestigen op een aantal tragische ongevallen bij de LAPD de afgelopen maand.

Dat is zeker gelukt, want na het maken van de selfie liet Rihanna de telefoon van politiechef Steve Soboroff vallen met een gebroken scherm tot gevolg. De agent vroeg RiRi vervolgens de telefoon te signeren zodat hij hem kon verkopen en de opbrengst kon doneren aan een fonds voor de nabestaanden van de overleden agenten.

Dat onze favoriete Bad Girl een enorm groot hart heeft bleek wel aan wat Rihanna vervolgens deed. De zangeres was namelijk zo ontroerd dat ze direct 25.000 dollar doneerde aan de politie van LA.

Op de telefoon is inmiddels 57.200 dollar geboden en dat terwijl de veiling nog ruim 12 uur duurt! Bekijk de foto’s van het ongelukje hieronder.

  • BnnRE88IYAAj_-4
  • BnR3J3fCAAAZVTC
  • BnYmkpTCAAAA9Fd
  • BP_22054140

www.twitter.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties