0

KimyeKim en Kanye zijn dolgelukkig met hun mooie dochtertje North, niks is te min voor hun kleine engel en voor haar doop vlogen ze dan ook met een groot deel van de familie naar Kim haar roots toe. Ze maakten eerst een rondreis in Armenië, waarna het stel doorvloog naar Jeruzalem voor de daadwerkelijk doop van North.

We kregen van Kim als een sneak peek van de doop, op Instagram postte zij een artistieke foto, maar inmiddels zijn er meer foto’s boven water gekomen. Voor het event was het stel helemaal uitgedost. Kim droeg een gouden plissé jurk tot aan de grond en bedekte haar lokken met een kanten hoofddoek. Kanye hulde zich compleet in maagdelijk wit. De show werd echter gestolen door de ceremoniemeester die met kleurige traditionele kledij en een gouden kroon op een opvallende verschijning is.

Khloé, die ook aanwezig was bij de doop, was helemaal in het zwart gehuld. Ook zij bedenkte haar hoofd met een kanten doek, iets wat gebruikelijk is voor vrouwen bij bepaalde kerken. The women of the hour, Nort West was net als haar vader helemaal in het wit gekleed, haar haren waren vastgebonden in een knotje.

Je bekijkt de foto’s van de doop hier.

  • Kimye 2

(Beeld: www.instagram.com/KimKardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties