0

PHOTOS Nicole Scherzinger op stap zonder onderbroekVoormalig Pussycat Doll Nicole Scherzinger is beeldschoon. De Britten zijn dol op haar; mede vanwege haar on-again off-again relatie met autocoureur Lewis Hamilton en haar rol als jurylid in de Engelse versie van X-Factor.

Nicole is niet vies van een strak en pikant outfitje, maar nu spotten we haar bij feestje vanwege het éénjarig bestaan van restaurant Sushi Samba in Londen in een catsuit die iets te weinig aan de verbeelding overlaat. De zijkanten van het Julien Macdonald pakje zijn opengewerkt met een visnet waardoor duidelijk is dat ze geen slipje draagt.

Haar outfit doet ons ook een beetje denken aan Halloween. Met haar beeldschone figuurtje kan ze natuurlijk alles hebben maar écht mooi is het niet. Zoals je merkt zijn we niet echt enthousiast. Jij wel?

nicole scherzinger catsuit julien macdonald 1

nicole scherzinger catsuit julien macdonald 2 nicole scherzinger catsuit julien macdonald 3 nicole scherzinger catsuit julien macdonald 4 nicole scherzinger catsuit julien macdonald 5 nicole scherzinger catsuit julien macdonald 6

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties