0

nicole 150Een heel item bezet met glitters en pailletten trekken we niet zo gauw aan naar ons werk, maar tijdens de feestdagen geldt de regel hoe meer hoe beter en mogen we helemaal los gaan met de blingbling. Nicole Scherzinger kon niet nog een maand wachten en pakte nu al uit.

Voor het jaarlijkse Global Gift Gala dat werd gehouden in The Four Seasons Hotel in Londen trok de zangeres alles uit de kast. In een prachtige zilveren glitterjurk verscheen de beauty op de red carpet. Nicole heeft nog steeds die killer body en deze laat ze maar al te graag zien: daarom koos zij voor een lange maar strakke jurk die net over haar knieën viel. Derobe had geen mouwtjes en een hoge neklijn, waardoor het item uitermate classy bleef wat bij Nicole past.

Door de jurk schitterde Nicole van de rode loper af en had ze qua accessoires niet veel meer nodig. Om nog een extra touch of glitter aan haar look te geven koos zij voor een paar glitsy hakken. De outfit van Scherzinger is perfect voor de aankomende feestdagen en zal ervoor zorgen dat jij het onderwerp bent tijdens Kerst in plaats van de cadeautjes onder de boom.

Bekijk de outfit van Nicole Scherzinger op onderstaande foto’s. Wil jij ook zo een glitterjurkje? Klik dan op onderstaande items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties