0

PHOTOS Beyonce en Jayz nederige optrekjeAls Queen B en The King of Hiphop kunnen Beyoncé en haar man Jay-Z natuurlijk niet in een rijtjeshuis gaan wonen. Het stel bezit meerdere huizen over de hele wereld waaronder een vakantiehuis in de Hamptons. Wij mogen even binnenkijken.

Het power couple huurt voor 400.000 dollar (295.967 euro) een mansion in de chique Hamptons met een oppervlakte van 2.8800 m². De enorme villa telt 12 slaapkamers, 12 badkamers en een enorme keuken waar chefkoks hun vingers bij aflikken. In het huis bevinden zich een bowlingbaan, skateboard half pipe, enorme bar en studio.

En dat is dus alleen nog maar in het huis! Jay-Z en Beyoncé hebben een eigen entertainment centrum rondom hun huis. ‘s Ochtends trekken ze baantjes in hun extra lange zwembad met onderwater stereo zodat ze ondertussen van hun eigen muziek kunnen genieten. En als ze een balletje willen slaan doen ze dit op hun privé tennisbaan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de foto’s van het huis hieronder!

Huis Jay Z en Beyonce Hamptons Huis Jay Z en Beyonce Hamptons Huis Jay Z en Beyonce Hamptons Huis Jay Z en Beyonce Hamptons Huis Jay Z en Beyonce Hamptons

Beyonce & Jay-Z

Powerkoppel Beyonce & Jay-Z

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties