0

Miranda Kerr H&M 7Miranda Kerr was in 2013 één van de bestbetaalde modellen ter wereld volgens Forbes. In de jaren daarna zal de brunette dus echt niet veel minder hebben verdiend. Toch blijkt dat zij niet vies is van jurkje uit de collectie van H&M op zijn tijd. Misschien een fijne afwisseling met haar designer garderobe?

De moeder van één werd gespot in een H&M jurkje van nog geen €10,- toen zij op een vlucht van LAX (Los Angeles) naar Oostenrijk stapte. Eenmaal aangekomen in Oostenrijk verspilde het model en haar vriendinnen geen tijd om te gaan sightsee’en en schoten ze de stad in zonder zich om te kleden.

Miranda plaatste een paar gezellige kiekjes van haar vakantie op haar Instagram waarop ze het zomerjurkje aanheeft. Met haar modellen looks ziet het eruit als een million dollar dress! De keuze voor een H&M’etje is niet geheel onverwachts. Vorig jaar was de voormalige Angel het gezicht van H&M voor een campagne in Australië.

Met de hittegolf die ons op het moment teistert kunnen wij ook wel zo een jurkje gebruiken! Bij H&M is het exacte jurkje dat Miranda aanheeft gelukkig nog te koop! Een style steal zeggen wij. Je kan hem bestellen door op de productfoto te klikken.

(Beeld: www.instagram.com/mirandakerr)

(Tekst: Milan van Vugt )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties