0

Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out.Sinds haar vrijgezellenbestaan wordt Miranda Kerr aan de lopende band gelinkt aan nieuwe liefdes. Zo zou het model het gezellig hebben gehad met Leonardo DiCaprio en gaan er momenteel geruchten dat ze een fling heeft met de rijkste man van Australië James Packer.

Toch lijkt het er tot nu toe op dat er maar één man echt op de aandacht van de mooie brunette kan rekenen en dat is zoontje Flynn. We spotten de twee tijdens een wandelingetje door New York en ook vader Orlando is van de partij. Hoewel Miranda en Orlando besloten om een einde te maken aan hun huwelijk worden ze nog vaak samen met hun zoontje gezien en lijken ze momenteel gewoon goede vrienden.

Wij zijn blij dat Miranda en Orlanda niet met een vechtscheiding uit elkaar zijn gegaan en nog vaak gezellig op stap gaan met Flynn. Bekijk de foto’s hieronder!

Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out. Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out. Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out. Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out. Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out. Miranda Kerr and Orlando Bloom take son Flynn out.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties