0

PHOTOS miley cyrusMiley Cyrus heeft het afgelopen jaar keihard aan haar bad girl status gewerkt, maar of het nu echt zijn vruchten af begint te werpen? Waar eerder dit jaar de Smilers, zoals haar fans genoemd worden, nog vierkant achter de twerkster stonden lijken zij aan het einde van het jaar genoeg te krijgen van hun idool.

Miley cameltoe Cyrus, naakt op een sloopkogel, Miley die twerkt met Robin Thicke en een foam finger, Miley Cyrus die haar award ophaalt en een joint opsteekt op het podium. Haar Smilers vonden het allemaal prima, maar tijdens het Jingle Ball optreden hadden de fans er opeens schoon genoeg van. Wat was er aan de hand? De Twerkster verscheen op het podium in een mega grote échte bontjas en dat schoot bij de Smilers in het verkeerde keelgat. Op Twitter ontstond er een rel onder de fans die haar liever half naakt zien dan in het velletje van een dier.

Ook Beyoncé liet dit weekend weten wat ze van Miley vindt. Op Instagram plaatste Queen Bee een foto van zichzelf met daaronder de tekst: “I don’t pop molly”. Waarbij Beyoncé verwijst naar de XTC waarover Miley zingt in haar nummer We Can’t Stop. ‘Pop a Molly and you know you’ll never stop, You think I’m turned up wait until my album drops.’ zingt Miley in haar lied. Beyoncé heeft het happy pilletje duidelijk niet nodig om binnen de kortste keren een miljoen albums te verkopen.

Bekijk de foto’s van Miley in haar mega bontjas hieronder.

BP_19773965

BP_19773969

BP_19774571

BP_19774579

BP_19774743

BP_19774140

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties