0

Miley en StellaHet mag na afgelopen week geen geheim meer zijn: Miley Cyrus is niet alleen een fervent actievoerder voor de LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender) gemeenschap. Zelf is ze ook ‘uit de kast gekomen’ als biseksueel.

Miley deed zelfs uit de doeken dat ze eerder vriendinnetjes heeft gehad, maar dat pers en paparazzi dat soort relaties nooit oppikten zoals ze haar relaties met mannen oppikten. Na haar coming out is er duidelijk iets verandert, want Miley is op de foto gezet terwijl ze gepassioneerd aan het zoenen is met Victoria’s Secret Angel Stella Maxwell. De twee kijken verliefd naar elkaar en raken elkaar teder aan. Eerder poste Miley al foto’s van haar en Stella (en zelfs van Stella alleen) op haar Instagram. Stella plaatste recent een foto van Miley met haar katje op Instagram.

De twee hadden op de foto’s een momentje voor zichzelf, terwijl Miley bezig is met het filmen van haar nieuwe videoclip. Vandaar dat de popzangeres geheel in glam is: ze rockt een pikant kort, gouden paillettenjurkje en paar zwarte kniehoge laarzen. Miley kon zich in deze outfit niet eens verbergen als ze dat had gewild!

Benieuwd naar de foto’s? Die vind je hier.

  • Miley en Stella
    @mileycyrus: "MEOW-TZ @stellamaxwell" (met drie emoticons van een katje et hartjesogen)
  • Miley Stella 2
    @mileycyrus: "Keith Haring X @stellamaxwell"

(Beeld: www.instagram.com/mileycyrus)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties