0

PHOTOS Marc Jacobs gespot in bontjas op een tropisch eilandWe schreven vandaag over Olivia Palermo en lover Johannes Huebl die op dit moment vertoeven op het tropische eiland St. Barths. De twee waren heel appropriate gekleed in badkleding op het strand. Maar van ontwerper Marc Jacobs kun je dat nou niet bepaald zeggen…

De voormalige Louis Vuitton designer werd ook gespot op het eiland terwijl hij zijn hond uitliet in… een mega grote bontjas! Niet echt heel gepast, zeker als je bedenkt dat het op St. Barths nu rond de 30 graden is. Buiten de temperatuur om is het nou ook niet de meest subtiele of mooie jas; de mega fur coat is uitgevoerd in diverse kleuren waaronder een regenboog patroon.

Marc schuwt het niet om opvallend ten tonele te verschijnen. Hij zei er eerder over: “I just have to be me and do what I wanna do and if I wanna wear a pink dress or a lace dress or a kilt of whatever it’s like I’m not solely doing it for attention, I’m doing it first for myself because it gives me pleasure.”

Prima Marc, maar dit kan echt niet! Of vinden jullie van wel? Bekijk de foto’s hieronder!

marc jacobs bontjas prada st. barths 1 marc jacobs bontjas prada st. barths 2 marc jacobs bontjas prada st. barths 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties