0

PHOTOS Lady GagaLevend kunstwerk Lady Gaga zouden we zonder haar pruiken en schreeuwerige artistieke kleding op straat waarschijnlijk niet zomaar herkennen. Toch liet ze afgelopen weekend haar opvallende stijl even achterwege om iemand anders de spotlights te gunnen.

Lada Gaga was namelijk, voor haar doen, opvallend gewoon gekleed tijdens de bruiloft van haar beste vriendin. Het stel trouwde in Cabo, Mexico waar Gaga de rol van bruidsmeisje op zich nam. De zangeres was prachtig in een champagneroze halterjurk met laag decolleté en grote blonde pruik.

Het zijn stressvolle tijden voor Lady Gaga, niet alleen is ze op dit moment aan het herstellen van een zware heupoperatie ook wordt haar verloofde op dit moment gelinkt aan Cameron Diaz. De twee die elkaar op de set van ‘The other woman’ hebben leren kennen, zouden na werktijd steeds vaker in elkaars gezelschap verkeren. Toch wist Gaga haar eigen leven opzij te zetten en volop te genieten van de mooiste dag in het leven van haar beste vriendin.

Bekijk hieronder de foto’s.

Lady Gaga

Lady Gaga2

Lady Gaga3

Lady Gaga4

Lady Gaga5

Lady Gaga6

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties