0

Lady Gaga  she left her hotel in Berlin dressed as a teddy bear.Er zijn genoeg celebs die de aandacht proberen te trekken met hun outfits en dat levert vaak opvallende modemomentjes op. Denk bijvoorbeeld aan Nicki Minaj zonder beha of de accessoires van Rihanna. Toch blijft de koningin van de aparte looks by far Lady Gaga en ook nu bewijst ze dat weer.

Wij moesten even drie keer kijken wat de excentrieke zangeres nu weer op haar hoofd heeft, maar we zijn eruit. Lady Gaga wilde blijkbaar weer eens wat anders en besloot om verkleed te gaan als teddybeer. Natuurlijk kiest ze daarvoor niet gewoon voor een standaard berenkostuum maar doet ze dat à la Gaga met een enorm gevaarte op haar hoofd en een geel pak met harige mouwen aan. We kunnen ons niet voorstellen dat het lekker zit en echt fashionable vinden we het ook niet maar de aandacht trekt ze er zeker wel mee.

Bekijk de foto’s hieronder!

Lady Gaga  she left her hotel in Berlin dressed as a teddy bear. Lady Gaga  she left her hotel in Berlin dressed as a teddy bear. Lady Gaga  she left her hotel in Berlin dressed as a teddy bear.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties