0

11111319_384820808376080_1401427349_nDat het bij ons echt rotweer is, betekent helaas niet dat de rest van de wereld met ons meelijdt. Als je bijvoorbeeld in een gigantische mansion in Calabasas woont, kon je gisteren genieten van bijna 28 graden. Uuhlg wij willen ook!

Kylie Jenner en Scott Disick, de long time boyfriend van Kylie’s halfzus Kourtney, besloten gisteren dan ook lekker te zonnebaden aan de rand van het zwembad. En Kylie zou natuurlijk Kylie niet zijn als dit gezellige familiemomentje het niet tot haar Instagram had gered.

Met een gigantische zonnebril doet ze haar typische duckface naar de camera, terwijl Scott voor hun selfie met zijn ogen moet knijpen. Op de achtergrond zien we een hele hoop zonnestoelen en het huis van de Kardashian-Disick gezinnetje. Naast dit familiekiekje kregen we nog een foto van Kylie op onze feed te zien: deze had een beetje een X-rated tintje… Met een soort closeup van haar ‘torso’ bedankt Kylie The Gold Teeth God voor haar ketting. Beetje een aparte manier, of niet?

Als afsluiter van de hete dag aan het zwembad krijgen we nog een spiegelselfie, die Kylie in de reflecterende verandadeuren maakt. Hier zien we haar van top tot teen in haar spannende bikini/ootd.

Bekijk de foto’s hieronder.

 • Kylie 3
  @kyliejenner: "pool day @ the Disick mansion"
 • Kylie 2
  @kyliejenner: "thanks @goldteethgod for the necklace of my G wagon"
 • Kylie 1
  @kyliejenner: "Ok I'm done"
 • couldn't choose a dress yesterday
  @kyliejenner: "couldn't choose a dress yesterday"

(Beeld: www.instagram.com/kyliejenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties