0

Kristin Cavallari homeKristin Cavallari leerden we kennen als Lauren Conrads liefdesrivale in Laguna Beach. In het vervolg op de serie, The Hills, verschijnt Kristin pas in het laatste seizoen weer ten tonele, maar wederom is zij de bad girl. Tegenwoordig weten we allemaal dat de reality show scripted was en hoeven we ons er niet meer schuldig om te voelen dat we Kristin eigenlijk heel leuk vinden!

De moeder van twee, die inmiddels zwanger is van haar derde, komt tegenwoordig niet meer op tv. Samen met haar hubby Jay Cutler heeft ze zich teruggetrokken in Nashville. De Amerikaanse ELLE ging bij de jonge familie op bezoek en woonde een dag bij waarop Kristin en haar familie gefotografeerd werden voor haar opkomende boek: Balancing in Heels. Dit boek moet een lifestyle guide worden met hoofdstukken als Mommy, Wife, Health en Business. 

In de foto’s die ELLE heeft gepubliceerd zien we dat Kristins huis groot, ruimtelijk en vooral ook gezellig is. Na gewoond te hebben in Chicago en L.A. zegt Kristin dat Nashville aanvoelt als thuis. Het huis van het stelletje is voorzien van zes slaapkamers, meer dan tien badkamers, een bioscoop, zwembad, meerdere garages en een gigantische tuin. Het is dan ook zeker geen vervelende plek om te wonen.

ELLE stelde de zwangere Kristin een aantal vragen over Laguna Beach, haar studie, haar man en haar kinderen. Ben je benieuwd naar wat ze te zeggen heeft en naar de rest van de foto’s? Dan moet je hier zijn.

  • landscape-1433361475-c5c0751-morrigan-mccarthy-kc-rt
  • gallery-1433362034-c5c0244-morrigan-mccarthy-kc
  • gallery-1433361900-c5c0427-morrigan-mccarthy-kc-rt

(Beeld: www.elle.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties