0

kourtney 150Kourtney Kardashian is op dit moment in verwachting van haar derde kindje en zal volgende maand al gaan bevallen. De reality ster weet ondertussen wel hoe zij zich fashionable moet kleden met een zwangerschapsbuikje en gisteren was haar outfit weer raak.

In een prachtige witte jurk met lange mouwen ging Kourtney met haar zoontje Mason een dagje shoppen. De hoogzwangere reality ster is erg moe door haar zwangerschap en koos voor platte zwarte knielaarzen van Stuart Weitzman in plaats van hoge hakken. Ze droeg een zwarte Chanel bag waarin ze al haar creditcards kon opbergen en natuurlijk haar telefoon voor het geval dat.

De oudste Kardashian is eind december uitgerekend en de kans zit er dik in dat het een kerstkindje zal worden. Haar eerste kleine werd op kerstavond verwacht, maar kwam uiteindelijk toch tien dagen te vroeg. Ondanks dat het nu allemaal om de verwachte baby draait in huize Kardashian-Disick, zullen de twee ouders wel veel aan de feestdagen doen. Zo zal Kourtney het hele huis gaan versieren en een kinderfeestje houden voor alle vriendjes en vriendinnetjes van Mason en Penelope. Moeder en zoon hebben de inkopen in ieder geval al gedaan.

Ben je benieuwd naar de zwangerschapsoutfit van Kourtney Kardashian? Bekijk dan onderstaande foto’s.

  • BP_25271048
  • BP_25271049
  • BP_25271052
  • BP_25271054
  • BP_25271056
  • BP_25271057

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties