0

nieuwe victorias secret angels 2015 640Het was dé sensatie van gisteren: Victoria’s Secret benoemde uit het niets tien nieuwe modellen tot Angel. Gedurende een uur kwamen één voor één de foto’s van de lucky few voorbij. Hartstikke spannend natuurlijk, want onze Dutchie Romee Strijd werd pas als één na laatste opgenoemd!

VS koos deze keer voor een selectie nieuwe modellen die we in sommige gevallen nog maar één keer op hun catwalk hebben gezien. Wat wij ontzettend leuk vinden is dat er iets meer diversiteit is in de afkomst en roots van de modellen, daarnaast hebben veel van hen een ontzettend sportieve achtergrond en zijn het stuk voor stuk goede rolmodellen.

Omdat we verwachten nog véél meer te gaan horen van deze namen en ze waarschijnlijk in no time uitgroeien tot de modellen die we overal (behalve in andere lingerie advertenties) terug gaan zien, vonden wij het tijd voor een kennismaking. We hebben dus alle tien de kersverse Angels voor je op een rijtje gezet met een beetje over hun achtergrond.

Meet: Romee Strijd, Elsa Hosk, Sara Sampaio, Monika ‘Jac’ Jagaciak, Taylor Hill, Lais Ribeiro, Jasmine Tookes, Kate Grigorieva, Martha Hunt en Stella Maxwell!

Klik op de foto’s om naar hun Instagram te gaan en de modellen te volgen, dan hoef je niks te missen van hun veelbelovende toekomst!

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties