0

Kim Kardashian does some Christmas shopping with Kanye West and Kris Jenner.Kim Kardashian is maar wat blij met alle afgevallen kilootjes en presenteerde dan ook vol trots haar nieuwe lichaam op de cover van US Weekly. Maar blijkbaar waren die bikini kiekjes nog niet sexy genoeg voor de realityster.

Tijdens een Hollywood event laat Kim namelijk nog nét even wat meer zien, maar of dat nou de bedoeling was. Misschien stond de airco te hoog of had ze last van een koud briesje; feit is dat de tepels van Kim ineens wel heel goed zichtbaar waren door haar gele Lanvin jurk heen.

We snappen dat ze trots is op haar lichaam mét bijbehorende rondingen, maar die bikini foto’s waren genoeg om dat te bewijzen. Volgende keer dan toch maar een betere beha aan doen Kim? Je weet met dit winterse weer maar nooit wanneer je het een beetje (te) koud krijgt en blijkbaar biedt zo’n matching Max Mara jas dan niet genoeg warmte…

Zoals je op de foto’s hieronder kunt zien was er tijdens een (Kerst) shopsessie met liefje Kanye – in dezelfde outfit – nog niks aan de hand. Misschien stond de airco op het event dan toch echt te hoog…

Bekijk de foto’s waarop je de nipples van Kim ziet en niet ziet hieronder.

kim k tepels 1

kim k tepels 3

kim k tepels 2

Kim Kardashian does some Christmas shopping with Kanye West and Kris Jenner. Kanye West & Kim Kardashian Go Shopping With Kris Jenner Kim Kardashian does some Christmas shopping with Kanye West and Kris Jenner.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties