0

PHOTOS Kim Kardashian en Kanye West kopen liefdesnestjeNu dat Kim Kardashian in verwachting is van Kanye West, hebben de lovebirds natuurlijk wel een gezamenlijk huis nodig. Om meteen maar spijkers met koppen te slaan heeft het duo een optrekje gekocht in Bel Air.

En het is natuurlijk niet zo maar een huis. Ze telden ruim 11 miljoen dollar neer voor een villa in mediterraanse stijl met een oppervlakte heeft van 835 vierkante meter. Het heeft 5 slaapkamers, dus genoeg ruimte voor de baby en toekomstige kinderen, en maar liefst 7 badkamers. Maar dat is niet alles.

De entree heeft een hoogte van twee verdiepingen en de vloer is belegt met donker walnoten parket. De woonkamer berschikt over een stenen open haard. Ook is er een kamer met glas in lood ramen, een bar en open haard. Daarnaast beschikt het huis over een wijnkelder en terras van 75 vierkante meter inclusief barbecue. Een lift brengt je naar de tweede verdieping waar de master suite is welke verschillende balkonnen heeft een een ‘sereen uitzicht’.

Nieuwsgierig naar het ‘bescheiden’ optrekje? Bekijk het hieronder…

kim kanye huis 1

kim kanye huis 2

kim kanye huis 3

kim kanye huis 4

kim kanye huis 5

kim kanye huis 6

kim kanye huis 7

Kim Kardashian Kanye West huis Bel Air 1

Kim Kardashian Kanye West huis Bel Air 2

Kim Kardashian Kanye West huis Bel Air 3

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties