0

kim 150Sommige mensen zijn absoluut niet gemaakt voor koud weer en Kim Kardashian is zo een persoon. Deze dame is geboren en getogen in Los Angeles en toen zij het zonnige weer van Calabasas verruilde voor het natte herfstweer van New York had ze niet de juiste garderobe mee.

De reality ster en haar manlief Kanye West hadden elkaar bijna een maand niet gezien en daarom pakte Kim haar koffer en vloog ze naar New York om eindelijk weer wat quality time met elkaar door te brengen. De zon mag dan het hele jaar doorschijnen aan de westkust van de Verenigde Staten, in de modehoofdstad is dat toch wel even anders.

In een nude kleurige jurk met lange mouwen en een camel jas over haar schouders leek er in eerste instantie niets mis met het plaatje. Alleen met temperaturen van rond de 3 graden in de avond waren blote benen misschien niet heel geschikt. Haar strappy sandals al helemaal niet! Net als hier in Nederland valt er regen met bakken uit de lucht en om dan rond te trippelen op open sandalen is niet heel verstandig. De liefde moet wel heel groot zijn tussen de twee dat de Kardashian dit voor Kanye over heeft.

Ben je benieuwd naar de outfit van Kim Kardashian? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • BP_28003488
  • BP_28003490
  • BP_28003494

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties