0

PHOTOS Kim Kanye instgram weddingAls er iets een trending topic was dit weekend op Twitter en op Instagram, dan was het wel de bruiloft van Kim Kardashian en Kanye West. Maar, niet alleen fans en volgens zorgde ervoor dat de sociale netwerken ontploften van Kardashian News, ook de gasten waren druk in de weer met Tweeten en Instagrammen.

Verschillende foto’s van

de glam wedding verschenen die weekend op social media, waardoor wij alvast een glimps op konden vangen van dé bruiloft van het jaar. Al hoewel er nog geen officiële foto van de newly weds is, plaatse Kanye wel alvast een kiekje van zichzelf en zijn grote liefde voor de bruiloft. Ook Balmains hoofdontwerper Olivier Rousteing wist een selfie te maken van hemzelf en de bruid.

Kim hield het namelijk niet bij één bruidsjurk, de realityster trouwde dan misschien in Givenchy, voor de receptie droeg Kim een jurk van Balmain. Het fotohokje dat het celebrity koppel had geregeld voor de trouwerij was enorm populair en de kiekjes werden dan ook volop gedeeld en geliked.

 • Balmain ontwerper Olivier Rousteing deelde dit kiekje van Kim in zijn jurk
  Balmain ontwerper Olivier Rousteing deelde dit kiekje van Kim in zijn jurk
 • De muur van rozen en peonies bij het altaar
  De muur van rozen en peonies bij het altaar
 • Kanye West en zijn bride to be voor de ceremonie
  Kanye West en zijn bride to be voor de ceremonie
 • Khloe Kardashian via Instagram
  Khloe Kardashian via Instagram

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties