0

khloe 150Als de VS straks ontwaakt uit hun schoonheidsslaapj,e barst het feest los want het is vandaag Thanksgiving. Net zoals bij iedere feestdag wordt er veel gegeten en daar gaat natuurlijk de nodige voorbereiding in zitten wat bij Khloé Kardashian anders is dan het eten inslaan in de supermarkt.

De reality ster liet gisteren namelijk haar lokken weer invlechten, wat we wel vaker hebben gezien bij Khloé Kardashian. Deed zij dit eerst omdat de lange haren maar in de weg zaten tijdens al haar fanatieke work-outs, ditmaal heeft het een heel andere bedoeling. Op haar Instagram liet ze weten dat haar manen op deze manier, tijdens het koken van het familiediner voor Thanksgiving vanavond, niet een last zullen zijn.

In de Verenigde Staten wordt traditioneel een gevulde kalkoen geserveerd tijdens het diner. Wij vragen ons daarom ook af wat Khloé allemaal van plan is met dit gevogelte dat zij daar absoluut geen afleiding van haar lokken bij kan gebruiken. De Kardashians kenende zullen we daar vandaag nog genoeg kiekjes van voorbij zien komen en anders zien we het wel terug in één van hun reallife soaps.

Ben je benieuwd naar de lokken van Khloé Kardashian? Bekijk dan de foto’s hieronder.

  • BP_25299346
  • BP_25299344
  • BP_25299348
  • BP_25299345
  • BP_25299343
  • BP_25299342

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties