0

kendall jenner milan fashion week september 2014 150Afgelopen New York Fashion Week schitterde Kendall Jenner al op menig catwalk en ondanks dat ze daar flink gepest werd, ging ze niet bij de pakken neerzitten. Italië is gek op het jonge model en daarom bestormde ze afgelopen week tijdens de editie in Milaan weer aardig wat runways.

Het waren echt niet de minste namen waar Kendall voor mocht lopen. In een stunning all white outfit liep ze voor Ports en juist in een geheel zwarte outfit voor Bottega Veneta. Het bleef niet bij deze twee ontwerpers: in een zwierige kleurrijke maxi jurk dartelde ze samen met Naomi Campbell over de runway voor Emilio Pucci. In een prachtig bewerkte top en suède broek bestormde ze de catwalk van Fendi, waar ze echt niet onderdeed van de ander modellen. De heren van Dolce and Gabanna wilde het nieuwe talent ook graag in hun show als paradepaardje en hesen haar in een prachtige jurk met bloemenprint. Daar mocht ze de show zelfs afsluiten!

Kendall, die haar carrière begon als reality ster, is na deze twee fashion weeks omgedoopt tot een waar topmodel en ondanks alle pesterij staat zij haar mannetje wel. Wellicht dat haar jongere zusje Kylie volgende keer ook met een opgeheven hoofd naast haar loopt?

Bekijk de foto’s van Kendall Jenner tijdens Milan Fashion Week hieronder!

 • Bottega Veneta
  Bottega Veneta
 • Emilio Pucci
  Emilio Pucci
 • Fendi
  Fendi
 • Ports
  Ports
 • Dolce and Gabbana
  Dolce & Gabbana
 • BP_24964576
  Dolce & Gabbana

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties