0

Justin KendallKendall en Justin hebben beide al spraakmakend werk verricht voor onder andere de ondergoed- en jeanslijn van Calvin Klein. De twee jonge influencers hebben daarmee de verkoopcijfer van het label flink omhoog weten te krikken. Voorlopig houdt Calvin dus vast aan deze twee jonge boegbeelden.

Vanuit Turkije, waarKendall zat voor een modeshow vloog de brunette door naar Hong Kong om op de grijze loper van een Calvin Klein evenement te verschijnen. Alles is leuker als je het samen doet, dus na alleen geposeerd te hebben sloot Kendall aan bij Justin Bieber. Toen bleek dat de vrienden wel houden van wat gekkigheid, al radslagen makend gingen de Calvin Klein gezichten over de rode loper. Het liefst hadden we hier een filmpje van gezien, maar op de foto die Kendall op Instagram zette zag er ook al té leuk uit. Later op de avond sprong Bieber op het podium van het muziek evenement en bracht zijn hit Baby ten gehoren.

De twee zijn niet alleen voor het feestje naar Hong Kong gehaald, de twee zijn ook door het label aan het werk gezet voor nieuwe campagnebeelden. Kendall postte een foto van haar strakke buik en haar Calvin Klein ondergoed met daarbij: “Hong Kong with @calvinklein #MyCalvins” en ook Justin poste een foto in iets dat lijkt op een studio. Zouden de twee binnenkort sámen op een Calvin billboard verschijnen? We zullen het zien!

Bekijk alle Instagram foto’s hieronder.

 • Kendall Justin Calvin Klein 5
  @kendalljenner: "carpet cartwheels! @calvinklein"
 • Kendall Justin Calvin Klein 2
  @kendalljenner: "Hong Kong with @calvinklein #MyCalvins"
 • Kendall Justin Calvin Klein 3
  @justinbieber: "#calvinkleinlive"
 • Kendall Justin Calvin Klein 1
  @calvinklein: "On point. @justinbieber surprises the crowd with a special performance at the Calvin Klein Jeans music event. #mycalvins #calvinkleinlive Follow “calvinklein” on Snapchat to see the full story."
 • Kendall Justin Calvin Klein 4
  @calvinklein: "Hands up, Hong Kong. @justinbieber closes out tonight's Calvin Klein Jeans music event. #mycalvins #calvinkleinlive"

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties