0

mario testino foto british royals prinses charlotte 640Vanaf het moment dat prinses Charlotte geboren is, inmiddels zijn twee maanden geleden, zijn de Britten in de ban van de nieuwste toevoeging op de royal family. Kiekjes van het meisje zijn tot nu toe mondjesmaat verschenen, maar de doop van de kleine moest natuurlijk uitgebreid vastgelegd worden en daar mag iederéén van meegenieten.

Fotograaf Mario Testino, een grote naam in de modewereld én de favoriete fotograaf van prinses Diana, werd door Kate en William ingeschakeld om officiele foto’s te maken van de doop. We zijn een paar dagen verder, de doop vond afgelopen weekend plaats, en nu kunnen we het resultaat bewonderen!

Op één beeld zien we Kate en William met hun twee spruiten: baby Charlotte ligt in de armen van mama en prins George wordt door papa vastgehouden terwijl hij met zijn haren speelt. Er zijn ook beelden gemaakt van Kate met Charlotte en William met George apart. Tot slot kunnen we een foto bewonderen van de royal family mét de ouders en zus van Kate.

Bekijk de foto’s hieronder!

(Beeld: Mario Testino)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties