0

kate moss 150Kate Moss is de laatste jaren naast haar modellencarrière ook veel bezig met ander werk in de modewereld, bijvoorbeeld ontwerpen voor Topshop en styling bij Vogue. Een tijdje geleden konden we je al vertellen dat Kate Moss weer een nieuwe samenwerking aanging met Topshop, maar nu is het dan echt zover: de kleding ligt in de winkels én is te shoppen online.

Het lanceringsfeestje vond gisteren plaats en zoals we gewend zijn stal het model weer de show. Ze droeg een metallic maxi jurk met spaghettibandjes met daar overheen een kort boho-vestje. Het lijkt net of Kate zo uit een luxe commercial gestapt is en in de fantastische glamourjurk lijken haar benen nog langer dan dat ze al zijn. Ze combineert haar outfit met rustige donkere make-up waardoor de meeste aandacht naar haar jurk wordt toegetrokken.

Voor Topshop heeft ze, naast de op boho en vintage geïnspireerde items, dus ook avondjurken in haar collectie zitten. Gelukkig is de lijn van Kate Moss in de Bijenkorf filialen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Amstelveen en in Maastricht beschikbaar. Mocht toch je item niet in de winkel liggen, dan kun je altijd online nog je Mossies scoren bij Topshop zelf!

  • Kate Moss
  • Kate Moss 2
  • BP_21950364
  • BP_21950368
  • BP_21950366
  • BP_21950367

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties