0

PHOTOS: Kate Middleton vlak na bevalling gespot in rood badpakDe kleine spruit van Kate Middleton en Prince William is nog maar nét een maand oud. Tot op de dag van vandaag heeft de Duchess zich goed schuil weten te houden voor de pers, maar tijdens een warme zomerdag is ze nu toch op de gevoelige plaat vastgelegd.

De kersverse ouders gaan erop uit voor een romantische picknick en vertoeven daarna op het strand. De prins draagt een tropische zwembroek en zijn vrouw hult haar postnatale lichaam in een strak, rood badpakje.

Althans, de look-a-likes van het koninklijk paar! Heidi Agan en Simon Watkinson doen hun uiterste best om qua looks zo dicht mogelijk bij die van het echtpaar te komen. Heidi koopt bovendien dezelfde kleding als Kate en tijdens de zwangerschap van de Duchess, schafte de look-a-like zelfs een nepbuik aan om onder haar kleding te dragen.

Bekijk de foto’s hieronder. Vind jij deze twee look-a-likes geslaagd en lijken ze volgens jou als twee druppels water?

kate middleton rood badpak na bevalling kate middleton rood badpak na bevalling kate middleton rood badpak na bevalling kate middleton rood badpak na bevalling kate middleton rood badpak na bevalling kate middleton rood badpak na bevalling(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties