0

kate 150Als je tot de royals behoort van het Britse koningshuis heb je aan kleding niets tekort. Voor iedere gelegenheid kan er weer een nieuwe designerjurk uit de kast worden getrokken, maar Kate Middleton houdt liever van recyclen.

De Duchess of Cambridge is samen met haar man Prins William op dit moment op bezoek in New York, waar ze eerder deze week Beyoncé ontmoette. Ze mag dan vijf maanden zwanger zijn, Kate blijft er altijd super classy uitzien en dit was gisteren ook het geval toen zij arriveerde bij het Metropolitan Museum of Art. Hier werd een benefitavond gehouden om geld in te zamelen voor de St Andrews University in Schotland.

In een stunning inktblauwe jurk van Jenny Packham zag Kate er fabulous uit, alleen bezorgde dit ensemble een déjà vu. Dit was namelijk niet de eerste keer dat de Duchess het kleedje uit de kast trok, maar droeg het exemplaar zelfs twee keer eerder! In november 2013 voor het Kensington Palace diner en afgelopen februari voor een black tie gala. Al die drie de keren zag ze er weer fantastisch uit. Go Kate!

Ben je benieuwd hoe Kate Middleton er afgelopen februari uitzag in de Jenny Packham jurk? Bekijk dan de foto’s hieronder en klik hier om meer foto’s te zien. 

  • BP_20323969
  • BP_20323971
  • BP_20325139

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties