0

juergen-02-600x800Er was een tijd dat Kim Kardashian ijsblond op de Parijse fashion week verscheen. De hele (mode)wereld was in de ban van deze drastische make-over . Uit deze tijd stamt een fotoshoot met een beetje onwerkelijk tintje waarin world’s most talked about couple samen verschijnt. 

Het gelukkig getrouwde stel is samen met iconische fotograaf Juergen Teller rond de tijd van fashion week afgereisd naar Château d’Ambleville, een prachtige villa in een natuurgebied niet ver van Parijs. Daar schoten zij met zijn drieën een high fashion fotoserie voor een speciale uitgave van System Magazine. Alledrie verschenen ze voor de lens, maar naar verwachting ook achter de lens. 

Wat in ieder geval zeker is, is dat Kanye tijdens deze shoot zijn side job als stylist van zijn vrouw weer oppakte en haar in een paar bijzonder outfits heeft gehesen om mee door de natuur te trekken. Kim poseert namelijk midden in een weiland met een champagnekleurig bustier, een huidskleurige granny onderbroek en lieshoge stockings. Kanye poseert, zoals te verwachten, geheel in het zwart.

Deze én meer foto’s zijn binnenkort te bewonderen in een speciale uitgave van System Magazine, genaamd ‘Kanye, Juergen & Kim’ die je op hun website kan bestellen. Klik hier om bij de website te komen. 

  • juergen-02-600x800
  • juergen-04-600x450
  • juergen-03-600x450
  • Kaart

(Beeld: www.system-magazine.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties