0

SJP 150Het was voor iedereen een grote schok toen vorige week bekend werd dat comédienne Joan Rivers op 81-jarige leeftijd overleden was. Veel celebrities eerden het Fashion Police jurylid via sociale media na het plotselinge overlijden en ook gister kwamen zij in grote getale opdagen voor de begrafenis van deze iconische vrouw.

Zondagochtend was er een ceremonie voor Joan Rivers in de Temple Emanu-El synagoge in New York City. In het boek dat zij in 2013 schreef, liet zij al weten hoe zij graag wou dat haar begrafenis eruit zou moeten zien: “a huge showbiz affair with lights, camera and action.” En zoals zij gewenst had, kreeg zij. Naast familie waren er celebs aanwezig als Sarah Jessica Parker, Kelly Osbourne, Michael Kors en Whoopi Goldberg om er een paar te noemen.

Het New York City’s Gay Men’s Chorus opende de dienst met een aantal liederen, gevolgd door een optreden van Hugh Jackman en Broadway actice Audra McDonald. Een aantal gasten gaven speeches over de comédienne, waaronder Rivers’ dochter Melissa. De gasten verlieten de ceremonie terwijl het lied ‘New York, New York’ werd gespeeld dat nog kilometers verderop te horen was.

Bekijk de foto’s van de celebs tijdens de begrafenis van Joan Rivers hieronder.

 • Sarah Jessica Parker
  Actrice Sarah Jessica Parker
 • Kelly Osbourne
  Fashion Police Jurylid Kelly Osbourne
 • Whoopi Goldberg
  Actrice Whoopi Goldberg
 • Melissa Rivers
  Dochter Melissa Rivers
 • Donald Trump
  Zakenman Donald Trump
 • locatie

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties