0

PHOTOS Is Lady Gaga nu een beetje de weg kwijtEr was een tijd dat Lady Gaga in het oog sprong vanwege haar high fashion outfits. Soms zat er een ‘aparte’ look bij, denk aan de vleesjurk, maar over het algemeen was het wel leuk en gedurfd.

Maar nu lijkt ze een beetje het spoor bijster te zijn. Ze wordt niet langer bijgestaan door door haar vaste stylist Nicola Formichetti en dat is te zien aan haar outfits. Gaga was gisteren in Berlijn om haar nieuwe album te promoten en verscheen ten tonele in een outfit die een dame op de Amsterdamse Wallen  of een andere tippelzone niet zou misstaan.

Dat is nog tot daar aan toe (we zijn soort van gewend geraakt aan dit soort celeb outfits). Als je goed naar de foto’s kijkt dan zie je dat er wat haar onder haar oksel vandaan komt en dat er een soort sticker op haar borst prijkt die onder haar beha vandaan piept. Jammer, jammer, jammer.

Bekijk de foto’s hieronder!

lady gaga berlijn 1 lady gaga berlijn 2 lady gaga berlijn 3 lady gaga berlijn 4 lady gaga berlijn 5 Lady Gaga presents her album artpop in the hall at Berghain.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties