0

mila kunis ashton kutcher zwanger 150Toen de scheiding tussen Ashton Kutcher (36) en zijn ex Demi Moore rond was afgelopen november, kon het niet lang duren voordat hij op zijn knieën ging voor zijn nieuwe liefje en voormalig Dior gezicht Mila Kunis (30). En zo geschiedde: een maand geleden werd bekend gemaakt dat de twee acteurs verloofd zijn.

En sindsdien gonst het ook van de zwangerschapsgeruchten. Mila wordt de afgelopen tijd enkel met wijdvallende truien gespot en dat zou alleen maar olie op het vuur gooien. Daarnaast zeggen diverse mensen dat Mila en Ashton dolgraag en kind willen en hebben zelfs al diverse mensen de zwangerschap bevestigd.

This is something they both wanted,” vertelt een insider aan US Weekly. “They are both so happy.” Sinds de scheiding van Demi is Ashton een stuk meer gesloten over zijn privéleven dus het zal even afwachten zijn wanneer het blijde nieuws naar buiten wordt gebracht door de sterren zelf.

Bekijk de foto’s van een ‘zwangere Mila Kunis’ in een losvallende trui afgelopen weekend hieronder!

mila kunis ashton kutcher zwanger 1

mila kunis ashton kutcher zwanger 2 mila kunis ashton kutcher zwanger 3 mila kunis ashton kutcher zwanger 4 mila kunis ashton kutcher zwanger 5 mila kunis ashton kutcher zwanger 6

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties