0

150 SwimOok op het gebied van badkleding voor mannen zijn er de nodige ‘trends’. Zo kennen we natuurlijk de old school speedo, de niets verhullende mannenstring en natuurlijk de Borat-swimsuit. Jaren later kwam de surfer broek tot de knie of soms zelfs langer voorbij en tegenwoordig is de Ralph Lauren lengte (lees: tot het midden van het bovenbeen) helemaal hot.

Maar anno 2014 ligt er weer een nieuwe trend op de loer: de zijwaardse balhouder. Het is hét ultieme broekje om toch het klokkenspel te coveren, maar om wel zo bruin mogelijk te worden én omdat het broekje alleen maar een soort van one side string is heb je als man maar één (!) tan lijntje.

Twee sterren uit de Britse realityserie The Only Way is Essex (ook wel Towie genoemd) laten zien hoe het zwembroek gedragen moet worden. Ze rocken het minibroekje op het strand in Marbella en alle ogen zijn dan ook op de twee mannen gericht. Wordt deze ‘zijwaardse ballenhouder’ een concurrent van de vrouwelijke ‘reetveter’? Veel meer dan een touwtje is het namelijk niet…

En dan heb je natuurlijk nog de gedachten over hoe het bij de mannen staat die jij kent. Je vriend, buurman, die vervelende jongen uit de klas… Hoe zou dit broekje staan bij wat vollere man? Wordt dit een lachertje of een ware hit? Zou jij het je vriend aanraden of zie je hem liever in een wat meer gedekte variant?

De vraag is daarnaast natuurlijk of je er in kunt zwemmen of dat ‘het zaakje’ dan even gedag komt zeggen. Bekijk de foto’s hieronder.

  • Zijwaardse balhouder
  • Zijwaardse balhouder
  • Zijwaardse balhouder
  • Zijwaardse balhouder
  • Zijwaardse balhouder
  • Zijwaardse balhouder

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties